Log in
A+ A A-

BREAKING NEWS: Ο Στέφανος Κασσελάκης Παντρεύτηκε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις δήλωσε στις κάμερες του New Greek TV ότι παντρεύτηκε τον σύντροφο του Τάιλερ την Πέμπτη στο Brooklyn Town Hall της Νέας Υόρκης. Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι μετά τον γάμο ακολούθησε εορταστικό γεύμα στο Dumbo, μία περιοχή του Brooklyn.

Οι πανανθρώπινες ολυμπιακές αξίες στο προσκήνιο

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του νέου κύκλου Πρεσβευτών της Ολυμπιακής Ακαδημίας. Από την Πνύκα ξεκίνησε η 63ης Διεθνής Σύνοδος της ΔΟΑ για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές. Το βασικό θέμα της Συνόδου είναι: «Καινοτομώντας στη φυσική αγωγή και στην εκπαίδευση Ολυμπιακών αξιών για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο» με ειδικό θέμα: «Ανανέωση και αναζωογόνηση: Πώς μπορεί το Ολυμπιακό Κίνημα να παραμείνει συνδεδεμένο με τη νεολαία μέσω της φυσικής αγωγής και της εκπαίδευσης των Ολυμπιακών αξιών», τα οποία θα συζητηθούν και θα αναλυθούν διεξοδικά στις εργασίες που θα γίνουν στην Αρχαία Ολυμπία.

Δρομολογείται η κατασκευή γέφυρας στο Στρυμόνα

Μια γέφυρα που θα κατασκευαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα στον ποταμό Στρυμόνα αναμένεται να βάλει τέλος στην απομόνωση των περιοχών που βρίσκονται στις δύο πλευρές του ποταμού, καθώς για να περάσει κανείς σήμερα από τη μια πλευρά στην άλλη, πρέπει να διανύσει μια απόσταση πενήντα περίπου χιλιομέτρων. Την κατάσταση αυτή αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Νέας Ζίχνης (Μαυρόλοφος, Δραβήσκος, Μύρκινος, και Δήμητρα) από τη μία πλευρά και οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Βισαλτίας (Μαυροθάλασσα, Άγιος Δημήτριος, Ευκαρπία, Τράγιλος και Αχινός) από την άλλη, καθώς δεν υπάρχει γέφυρα στην περιοχή, ούτε άλλη δυνατότητα σύντομης οδικής επικοινωνίας μεταξύ των παραπάνω περιοχών.

Subscribe to this RSS feed