Log in
A+ A A-

Πρόσκληση Βενιζέλου σε Παπανδρέου - Σημίτη για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Πρόσκληση προς τους πρώην Πρωθυπουργούς και αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επετειακές εκδηλώσεις ίδρυσης του κόμματος, στις 3 Σεπτεμβρίου, απέστειλε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Βενιζέλος κοινοποίησε την πρόσκληση στους δυο άνδρες από το προσωπικό του email, κινούμενος, σύμφωνα με το thetoc.gr, σε "θερμό" και "ενωτικό" κλίμα.

Η εκδήλωση στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της ιδρυτικής επετείου του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο.  Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης του Ιδρύματος Παπανδρέου, την Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, που επίσης θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.  Τίτλος της έκθεσης είναι "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή" και είναι επίσης αφιερωμένη στην επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, η ηγεσία του Κινήματος απάντησε στις εκτιμήσεις ότι πρόκειται για "ξεχωριστή εκδήλωση" του Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως είναι μια "παράλληλη έκθεση" με το κεντρικό πρόγραμμα του επίσημου κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπανδρέου κωλύεται να δώσει το παρών στο Ζάππειο την 3η Σεπτεμβρίου, αφού θα απουσιάζει σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.