Log in
A+ A A-

Αρβανίτης: Κομμουνιστής ο Ρουπακιάς

Την αγάπη του για τα όπλα εξομολογήθηκε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Nouvel Observateur» ο δικηγόρος και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Mιχάλης Αρβανίτης.

Ερωτηθείς για τα όπλα που βρέθηκαν στα σπίτια μελών του κόμματος έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο κ. Αρβανίτης ομολόγησε ότι και ο ίδιος έχει στο σπίτι του ένα όπλο τύπου Γουίντσεστερ. Άλλωστε, όπως υποστηρίζει, «όποιος δηλώνει ότι αγαπάει τα όπλα, θα πρέπει να είναι υπερήφανος».

«Εχω κι εγώ ένα συλλεκτικό Γουίντσεστερ, το όπλο των καουμπόηδων. Αγαπώ τόσο πολύ αυτό το όπλο ώστε την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα τη γυναίκα μου από το κρεβάτι το βράδυ για να κοιμηθώ μαζί του», αποκαλύπτει.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να πείσει πως πρόκειται για απολύτως φυσιολογική τάση, ο Μιχάλης Αρβανίτης επικαλείται την «αδυναμία όλων των υπερήφανων Ελλήνων για τα τουφέκια».

«Εγώ προσωπικά, όταν επιστρέφω στο σπίτι μου, τα χαϊδεύω, τα αγαπώ. Ποιος άνδρας που έχει υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό δεν αγαπά τα όπλα. Εκείνος που δηλώνει ότι αγαπάει τα όπλα για να προστατεύσει την οικογένειά του και την πατρίδα του πρέπει να είναι υπερήφανος για τον εαυτό του. Είμαστε Έλληνες υπερήφανοι, έχουμε πάντα όπλα. Συνεπώς, μπορεί κανείς να βρει ένα όπλο σε κάθε ελληνικό σπίτι».

Στην ερώτηση αν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ανήκει στην Χρυσή Αυγή, ο κ. Αρβανίτης υποστήριξε ότι ο δράστης ήταν κομμουνιστής.

«Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα δεν ήταν χρυσαυγίτης. Ηταν κομμουνιστής, ο οποίος διείσδυσε στις τάξεις του κόμματός μας με σκοπό να διαπράξει τον φόνο και να συλληφθεί».

Εξάλλου, επιμένει στο σενάριο της «προβοκάτσιας με σκοπό να εξολοθρευτεί η Χρυσή Αυγή, η οποία απογειώνεται στις δημοσκοπήσεις».

ΣΚΑΪ