Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση Γλέζου

Φωτιές άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ η σκληρή κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση ο Μανώλης Γλέζος για τις «μετονομασίες» της Τρόικας και του μνημονίου.

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι «Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».
Φλαμπουράρης: Περιμέναμε πιο νηφάλια αποτίμηση

Ο υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δήλωσε: «Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση. Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου».
Μηλιός: Απόλυτη ταύτιση με ένα απλό link

Απερίφραστα υπέρ των απόψεων που εξέφρασε ο Μανώλης Γλέζος, τάχθηκε ο Γιάννης Μηλιόσ. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook το link του άρθρου του Μανώλη Γλέζου στο blog της συνιστώσας «Κίνηση Ενεργών Πολιτών» χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο. Το μόνο που έγραψε ήταν: «Μανώλης Γλέζος»...
Παπαδημούλης: Δεν συμφωνώ

Τη διαφωνία του με την επικριτική δήλωση του Μανώλη Γλέζου εξέφρασε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, καλώντας τον να είναι δίπλα, και όχι απέναντι από την κυβέρνηση.

«Αγαπώ και σέβομαι τον Μ.Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ. Τούτη την ώρα χρειάζεται να είναι δίπλα και όχι απέναντι στην νέα κυβέρνηση και τον Τσίπρα», ήταν η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σκληρή κριτική από Σακοράφα

Η ευρωβουλευτής του κόμματος Σοφία Σακοράφα ασκεί δριμεία κριτική μέσω Twitter: «Ο λαός έδωσε εντολή για ακύρωση του μνημονίου. Δεν έχουμε καμία πολιτική νομιμοποίηση για να πράξουμε το αντίθετο», αναφέρει το «τιτίβισμα» της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.»

Με μια εξαιρετικά σκληρή επιστολή απάντησε στον Μανώλη Γλέζο, ο γνωστός ηθοποιός και παραλίγο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρρυ Κλυνν: «Βλάπτεις, δυστυχώς, σοβαρά την Αριστερά σύντροφε, την τραυματίζεις, κι εκεί που είναι να σηκωθεί για να σταθεί στα πόδια της, μπανγκ-μπανγκ την ξαναρίχνεις στο χώμα. Κουράστηκαν οι πολίτες να ακούνε πόσο δίκαιο έχεις εσύ και πόσο άδικο έχουν οι άλλοι... Πόσο «ήρωας» είσαι εσύ και πόσο δεν είναι οι άλλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρρυ Κλυνν.

thetoc.gr