Log in
A+ A A-

Προφυλακίστηκε ο αδίστακτος παιδοκτόνος

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 27χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε το 4 χρόνων κοριτσάκι του. Οδηγείται στις φυλακές Τρικάλων.

Από το Κτίριο 9 που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας μέχρι το περιπολικό στην είσοδο των δικαστηρίων, από όπου πέρασε ο κατηγορούμενος και η σύζυγός του έγιναν αποδέκτες της οργής του κόσμου που βρίσκεται στα δικαστήρια.

Φωνές, βρισίδια και κατάρες εκτόξευαν όσοι βρίσκονται στην Ευελπίδων όταν καταλάβαιναν ότι μπροστά τους βρίσκεται ο δράστης του ανατριχιαστικού εγκλήματος.

Σημειώνεται πως όπως προκύπτει από τα ανατριχιαστικά στοιχεία της προανάκρισης, ο 27χρονος, εξαφάνισε το σώμα της Αννυ, καθώς φοβήθηκε μήπως χάσει το «ταμείο παροχής» για τα ναρκωτικά του, δηλαδή την Δημητρίνα Μπορίσοβα και κυρίως τον 40χρονο «χορηγό» της. Μάλιστα, πούλησε όλα παιχνίδια της μικρής τόσο για να εξαφανίσει τα ίχνη της, αλλά και για να εξασφαλίσει τη δόση του.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές ενώ η σύζυγός του που πήρε προθεσμία, θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ και θα επιστρέψει για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

thetoc.gr