Log in
A+ A A-

Συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων από τους αγρότες

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες μετά την χθεσινή άκαρπη συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Θέλοντας να στείλουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα προχωρούν σε αποκλεισμό των δρόμων στις 12 το μεσημέρι και για δύο ώρες στα Τέμπη και σε όλα τα  μπλόκα που έχουν στηθεί στο εθνικό δίκτυο καθώς και στα τελωνεία Προμαχώνα, Εξοχής, Κήπων και Καστανιών.

Παράλληλα, οι αγρότες της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας θα στήσουν το δικό τους μπλόκο στο Κάστρο, ενώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί σε Γιάννενα, Άρτα και Δράμα.
Επιπλέον, οι συντονιστικές επιτροές αγροτών και κτηνοτρόφων θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη αύριο στις 12 το μεσημέρι στα Τέμπη για να καθορίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μπλόκα έχουν στηθεί στα «στρατηγικής» σημασίας Τέμπη και στη Νίκαια. Να επισημάνουμε ότι στη Νίκαια η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους μετά από απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Παράλληλα, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Μαγνησίας έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στις Μικροθήβες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΣΕΡΡΕΣ
Οι παραγωγοί έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε Μάλγαρα και Χαλκηδόνα, ενώ παραμένουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αλιείς από την Μηχανιώνα και την Επανωμή. Κλειστή παραμένει από προχθές η Εγνατία στο ύψος των Κερδυλλίων και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ
Κλειστός παραμένει από χθες ο κόμβος της Χρυσούπολης στην Καβάλα, ενώ οι αγρότες της Ξάνθης θα κλείνουν κατά διαστήματα τη γέφυρα του Νέστου.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μπλόκα έχουν στηθεί στην Εγνατία οδό στον Κόμβο της Κουλούρας καθώς και σε Πέλλα, Πιερία και Κιλκίς.

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο Κομπότι Άρτας καθώς και στον κόμβο της Ερμίτσας στην εθνικό οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Μπλόκα έχουν στηθεί στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, σε τρία σημεία της εθνικής οδού Πατρών- Πύργου, στην είσοδο του Άργους, στην Αμαλιάδα και στα Καλάβρυτα.