Log in
A+ A A-

Αποστόλου: Να καταδικαστούν οι ακραίες συμπεριφορές

Να απομονώσουν και να καταδικάσουν τις ακραίες συμπεριφορές κάλεσε του εκπροσώπους των συντονιστικών επιτροπών των αγροτών, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, αναφερόμενος στα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο στην οδό Αχαρνών.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Αποστόλου έκανε λόγο έκανε λόγο για «μαύρες σελίδες» στην ιστορία του αγροτικού κινήματος .

«Οι σκηνές έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών» είπε ο κ. Αποστόλου, σημειώνοντας ότι το κτίριο του υπουργείου έχει υποστεί ζημιές. «Ευτυχώς που δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων» σημείωσε.

«Αυτοί που πετροβολούν αστυνομικούς έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν το κάνουν επειδή τρελάθηκαν, αλλά επειδή εσείς τους δώσατε υποσχέσεις που απολύτως αναιρέσατε» είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στη Βουλή.

Εκ μέρους του Ποταμιού ο Χάρης Θεοχάρης, αφού αποδοκίμασε τα επεισόδια στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κάλεσε την κυβέρνηση να δει τα αιτήματα των αγροτών και να καθίσει μαζί τους στο τραπέζι του διαλόγου. “Ήταν καλά όταν ο κύριος Τσίπρας ανέβαινε στα τρακτέρ, τώρα δεν θέλει να ανεβαίνει κανένας άλλος” επεσήμανε με νόημα ο κύριος Θεοχάρης.