Log in
A+ A A-

Ακαριαίος ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη - Τι εξετάζει η Τροχαία

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.  Σε ένα μήνα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών.

Ένα τραύμα που προκλήθηκε από την λυγισμένη διαχωριστική λαμαρίνα του δρόμου, η οποία τρύπησε την οροφή του μοιραίου Mercedes, ήταν αρκετό για να κόψει το νήμα της ζωής του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.  Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος".

Παράλληλα, σε διάστημα όχι λιγότερο του ενός μήνα αναμένεται να απαντηθεί και το κατά πόσον ο τραγουδιστής οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, κάτι που - εσφαλμένα - εκλαμβάνεται ακόμη και ως "δεδομένο" σε ορισμένες συζητήσεις, χωρίς να υπάρχει απτή απόδειξη.

Την ίδια στιγμή, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το κατά πόσον ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ή όχι. Από την πλευρά της, η 21χρονη συνοδηγός - η μόνη μέχρι στιγμής που έχει καταθέσει - υποστηρίζει πως "δεν αντελήφθη πως το αυτοκίνητο έτρεχε" ενώ μετάφερε και την τελευταία εικόνα που θυμάται, βάσει της οποίας το χέρι του Παντελή Παντελίδη ενεπλάκη στην ζώνη ασφαλείας κατά την πρόσκρουση.  Επιπλέον, παραδέχθηκε πως η ίδια δεν φορούσε ζώνη.

Πάντως, στο ίδιο συμπέρασμα σχετικά με την ταχύτητα έχει καταλήξει και ο πραγματογνώμονας που εκπροσωπεί την οικογένεια, ο οποίος επιμένει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως το όχημα είχε ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια.

Απαντήσεις για τις συνθήκες του τροχαίου θα δώσει, σε πιο ξεκάθαρο βαθμό, ο έλεγχος των εμπειρογνωμόνων στην κατεστραμμένη Mercedes.  Όπως τονίζεται από την Τροχαία, θα εξεταστεί η πιθανότητα μηχανικής βλάβης σε φρένο και γκάζι, ή ακόμη και το τραβηγμένο σενάριο της δολιοφθοράς.