Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Νικολόπουλος: Να γίνει εκταφή, νεκροτομή και νεκροψία για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Αίσθηση προκάλεσε η κοινοβουλευτική παρέμβαση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος αναφέρει ότι πρέπει να γίνει εκταφή, νεκροτομή και νεκροψία για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, προκειμένου να διαλευκανθούν οριστικά τα αίτια θανάτου, τροφοδοτώντας εκ νέου τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας.

«Είναι υποχρέωση μιας ευνομούμενης πολιτείας, είναι δουλειά των αρμόδιων Εισαγγελέων», τονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος επιμένει ότι «οι αρμόδιοι πρέπει να δώσουν τις δέουσες εντολές προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία για διενέργεια εκταφής/εξέτασης και συνάμα στις Αστυνομικές Αρχές και Υπηρεσίες Πληροφοριών για τη συγκέντρωση στοιχείων για το ποιοι ενδεχομένως ήταν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που είχαν συμφέρον από την απώλεια της ζωής του Μακαριστού Χριστόδουλου.  Εάν ζούσε ο Χριστόδουλος «ως καλός ποιμήν» δεν θα επέτρεπε στους λύκους να μας κατασπαράξουν...».

Κατόπιν αυτών των γεγονότων, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής τονίζει ότι "οι πολίτες έχουν βάσιμο λόγο να ανησυχούν ακόμη περισσότερο για την κατάσταση της Δικαιοσύνης, αφού γεννάται το απλό ερώτημα πως είναι δυνατόν να τίθεται στο αρχείο μία υπόθεση από τον Εισαγγελέα Εφετών."

Μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος χαρακτηρίζει "ανεπίσημη" την αιτία της βαριάς ασθένειας για τον θάνατο του μακαριστού Χριστοδούλου.

"Στην περίπτωση του Μακαριστού Χριστοδούλου η ανεπίσημη αιτία θανάτου ήταν «δύο ταυτόχρονοι πρωτογενείς καρκίνοι».  Λέω δε «ανεπίσημη αιτία θανάτου», διότι σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που κατατέθηκε στη Βουλή κατόπιν ερώτησης μου: «ουδέποτε διενεργήθηκε νεκροψία και νεκροτομή»!

Όπως ήταν φυσικό, η παρέμβαση του Βουλευτή συζητήθηκε , καθώς η συνωμοσιολογία γύρω από τον θάνατο του Χριστόδουλου είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη.