Log in
A+ A A-

Ζήτησαν λύτρα για τον Πουλίδο

Λύτρα από την οικογένεια του Άλαν Πουλίδο ζήτησαν οι απαγωγείς του, σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης του Μεξικού, κάτι που σε πρώτη φάση καταδεικνύει ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ζωντανός.

Βάσει των ίδιων πηγών, υπάρχει αισιοδοξία ότι, υπό αυτές τις συνθήκες, ενδέχεται η περιπέτεια του Μεξικανού ποδοσφαιριστή να κλείσει αίσια το αργότερο σε διάστημα μιας εβδομάδας.  Την ίδια στιγμή, το θέμα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στο Μεξικό, με τον πρόεδρο της χώρας να παρεμβαίνει προκειμένου ο 23χρονος άσος του Ολυμπιακού να μην κινδυνεύσει στα χέρια των απαγωγέων.

Το χρονικό

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής.
Τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε αγνοείται.

Η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα τα ξημερώματα της Κυριακής (2.00 π.μ.) σύμφωνα με το οποίο έχουν απαγάγει τον ποδοσφαιριστή!

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από το τηλεφώνημα και για το σημείο, όπου πιθανότατα θα μπορούσαν να εντοπίσουν τον "ερυθρόλευκο" παίκτη, όπως ανέφεραν πηγές από την Αστυνομία και οι ίδιοι συμπλήρωσαν ότι ο άσος του Ολυμπιακού είχε απειληθεί πολύ το τελευταίο διάστημα... Αμέσως, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αλλά και των δραστών.