Log in
A+ A A-

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί έξοδο από την κρίση

Aπό το βήμα της Βουλής, απαντώντας στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίρπα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τις ανακρίβειες και τις χυδαιότητες πάνω στις οποίες στηρίζει την πολιτική του παρουσία, όλους αυτούς τους μήνες.

Υποστήριξε ότι υπάρχουν και άλλα κίνητρα πίσω από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση συμφερόντων που έχουν θιγεί από τον κ. Βενιζέλο και δεν θέλουν τη σταθερότητα στη χώρα και την έξοδο από την κρίση.

Η επίθεση εναντίον μου, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ήταν η στρατηγική εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ , χωρίς αποτέλεσμα, που παράγει νευρικότητα.

Ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος προσωπικά στον κ. Τσίπρα, με αφοερμή προηγούμενη συζήτηση στη Βουλή για το ίδιο θέμα, ανέφερε ότι «σας είπα τότε βγήκατε νωρίς στην πιάτσα. Γιατί ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ γερασμένος, εντυπωσιακά γερασμένος, επανήλθατε στο γνωστό ιταμό ύφος».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε χαρακτηριστικά, «αυτό χρειάζεται μία απάντηση αλλά ξέρετε στην ηλικία σας είχα διατελέσει Υπουργός Τύπου, Μεταφορών, Δικαιοσύνης, αλλά πριν υποβάλλω υποψηφιότητα ως βουλευτής είχα μια διαδρομή επιστημονική επαγγελματική και ξέρω να λεω λέξεις γιατί οι λέξεις σκοτώνουν, γιατί τα όρια της γλώσσας μας είναι όρια του κόσμου μας και του ήθους μας».

ΣΚΑΪ