Log in
A+ A A-

Ελληνική Τηλεόραση: Έρχεται εκπομπή... για κηδείες

Ποικίλες συζητήσεις προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", βάσει του οποίου, στην ελληνική τηλεόραση, θα προβληθεί σύντομα μια κοινωνική εκπομπή, αφιερωμένη στις κηδείες και τους εκλιπόντες.

Ο τίτλος της θα είναι "Αντίο για πάντα" και θα δέχεται αιτήματα από συγγενείς, προκειμένου να παρουσιάζει κηδείας και να κάνει αφιερώματα σε ανθρώπους που φεύγουν από την ζωή!

Παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Τσιγάρας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ήταν γνωστός στο ελληνικό κοινό από την σειρά "Καλημέρα Ζωή" του αείμνηστου Νίκου Φώσκολου.

"Σε συνεργασία με διάφορα γραφεία τελετών θα παρουσιάζουμε κηδείες ανθρώπων που το επιθυμούν τα συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ θα κάνουμε και αναφορές σε κάποιους εκλιπόντες. Επίσης υπάρχει η σκέψη να δημιουργήσουμε και ένα αρχείο με θανόντες τα τελευταία πενήντα χρόνια, στο οποίο θα μπορεί να ανατρέξει κάποιος που αναζητεί κάποιο φίλο του και δεν μπορεί να τον βρει, ενώ έχει την υποψία ότι μπορεί να έχει πεθάνει", δηλώνει στην Espresso ο παρουσιαστής, που υπεραμύνεται του concept της εκπομπής.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ άγνωστη είναι μέχρι στιγμής η θέση του ΕΣΡ.