Log in
A+ A A-

Ο Κ. Παπούλιας υποδέχτηκε την ΑΧΕΠΑ

Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και την επικείμενη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τέσσερα χρόνια μετά την ένταξη στο πρόγραμμα διάσωσης, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά την διάρκεια της συνάντησής του με αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ.

 

"Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, με τις μεγάλες θυσίες κατόρθωσε αυτό που μερικοί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να το κατορθώσει, να βγούμε από τη μεγάλη κρίση. Και όπως λένε σοβαροί και επιστημονικοί κύκλοι η Ελλάδα έχει βγει κατά 75- 80% από την κρίση", ανέφερε ο κ. Παπούλιας.

Παράλληλα, ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε την εκτίμησή του στην ηγεσία των ΗΠΑ και προσωπικά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

"Ένα θερμό, εγκάρδιο τηλεγράφημα, που υπόσχεται ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν έχει εγκαταλείψει από το μυαλό του την Ελλάδα και τις ευαισθησίες της Ελλάδας. Θέλω και πάλι να τον ευχαριστήσω και πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσει ότι η Ελλάδα υπήρξε ένας μεγάλος σύμμαχος του ελεύθερου κόσμου, αγωνίστηκε, έχυσε αίμα γι' αυτά τα ιδεώδη και για την ελευθερία που αγωνίστηκαν και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής", τόνισε ο κ. Παπούλιας