Log in
A+ A A-

Αστυνομικός εξωθούσε στην πορνεία Ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες

Σοκ στην Κοινή Γνώμη προκαλεί η είδηση ότι 45χρονος αστυνομικός συνελήφθη ως επικεφαλής αδίστακτου κυκλώματος, που εξωθούσε στην πορνεία Ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για έναν από τους τέσσερις συλληφθέντες (δυο άνδρες και δυο γυναίκες), που θεωρούνται οι εγκέφαλοι της επιχείρησης, ενώ υπάρχει και ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το κύκλωμα δραστηριοποιήθηκε ενεργά τους τελευταίους έξι μήνες και έκλεινε ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες μέσω διαδικτύου.  Το ποσό που απέσπασε από τις ερωτικές υπηρεσίες είναι άγνωστο, καθώς, μέχρι αυτήν την στιγμή, έχουν βρεθεί 11.235 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν, όμως τα χρήματα που κινήθηκαν θεωρείται βέβαιο πως είναι πολλά περισσότερα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας, καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.  Παράλληλα, ο Αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ήδη διατάχθηκε ΕΔΕ προκειμένου να διερευνηθεί και διοικητικά η περαιτέρω δράση του.