Log in
A+ A A-

Α. Τσίπρας: "Περιπέτεια της χώρας" ο Σαμαράς

"Περιπέτεια της χώρας" και "πηγή ανωμαλίας" χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και την Κυβέρνησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καλώντας, για πολλοστή φορά, τους Έλληνες ψηφοφόρους να του δείξουν...την πόρτα της εξόδου στην διαδικασία των Ευρωεκλογών της Κυριακής.

"Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του είναι η περιπέτεια της χώρας. Μιλάει για ομαλότητα και είναι η πηγή της ανωμαλίας. Μιλάει για σταθερότητα και εννοεί λιτότητα. Είναι η μόνιμη ανασφάλεια", αναφέρει ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση "έπρεπε να έχει φύγει ήδη".

"Ζητήσαμε εκλογές πρώτη φορά όταν αυτή η κυβέρνηση έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει και συνεχίσαμε μέχρι σήμερα να ζητάμε γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση.  Μας νοιάζει να βγει το πιο ηχηρό μήνυμα από την κάλπη", απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα εάν θα ζητήσει πρόωρες εκλογές, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να κυβερνήσει, αποκαλύπτοντας ότι, εκτός από το πρόγραμμα, έχει καταλήξει και στα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το κυβερνητικό σχήμα.