Log in
A+ A A-

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασισμένος να εντείνει τον αντιπολιτευτικό λόγο δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε ότι θα γίνει "επίθεση" σε όλα τα μέτωπα, ενώ θα επιχειρηθεί προσέγγιση και με Βουλευτές οι οποίοι θα διαφοροποιηθούν σε βασικά ζητήματα τα οποία είτε θα συζητηθούν στην Βουλή το προσεχές χρονικό διάστημα είτε διχάζουν την κοινωνία καθημερινά (π.χ. καθαρίστριες). Με αυτόν τον τρόπο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε ότι δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την τακτική του "ώριμου φρούτου" αλλά να προσπαθήσει να προκαλέσει τριγμούς στην Κυβέρνηση και, ενδεχομένως, να προκαλέσει εκλογές κατά την διάρκεια του έτους.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους κάνουν λόγο για "στροφή".

"Στις δαγκάνες της κεντροαριστεράς θα πέσουμε αν αδιαφορήσουμε για τα σχέδια ανασυγκρότησης του μεσαίου χώρου ... να τελειώσει η πλάκα, να μιλήσουν καθαρά όσοι έχουν κάτι να πουν", ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Η τροπολογία που κατέθεσε η Αριστερή Πλατφόρμα για το ζήτημα των συμμαχιών έλαβε 59 ψήφους υπέρ, 84 κατά, 4 λευκά, ενώ υπήρξαν και 7 αποχές.