Log in
A+ A A-

Μ. Βαρβιτσιώτης: "Πιθανές και άλλες συλλήψεις για το κύκλωμα"

Την Τρίτη και την Τετάρτη πρόκειται να απολογηθούν οι 14 συλληφθέντες για την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε σε δεξαμενόπλοιο στην Ελευσίνα, την ίδια στιγμή που ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μιχάλης Βαρβιτσιώτης, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο και άλλων συλλήψεων μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για "ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο", τονίζοντας ότι εκτιμάται πως υπάρχουν και άλλοι συμμετέχοντες "εντός και εκτός Ελλάδος", οι οποίοι αναζητούνται.

Παράλληλα, ο Υπουργός Ναυτιλίας απένειμε τα εύσημα στους Λιμενικούς, τονίζοντας ότι προχώρησαν στις συλλήψεις "χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα".

Από τους 14 συλληφθέντες, οι 11 είναι Ινδοί υπήκοοι, ένας είναι Ιρανός ενώ υπάρχουν και δυο Έλληνες, ένας άντρας και μια γυναίκα. Ειδικότερα, η 53χρονη, κάτοικος Αργυρούπολης, είναι εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ ο άνδρας φέρεται να είχε ρόλο - κλειδί, αφού κατηγορείται ότι βοήθησε για την μεταφορά της ηρωίνης στην έπαυλη της Φιλοθέης.