Log in
A+ A A-

Νέα κόντρα στην Βουλή για τον Σάββα Ξηρό

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δάνη Τζαμτζή, να επαναφέρει το θέμα της "συμπάθειας" Βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς βαρυποινίτες, που έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαμτζής, διάβασε στην Βουλή ένα απόσπασμα από τα πρακτικά, στο οποίο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, αναφερόμενος στον Σάββα Ξηρό, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που "επέλεξε την ένοπλη πάλη".

"Μάρτυρες, πήγαν βουλευτίνα και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν άνθρωπο που είχε 97% αναπηρία (σ.σ. Σάββα Ξηρό), με προβλήματα υγείας πολλά από τα οποία προκλήθηκαν μέσα στη φυλακή. Γιατί; Διότι εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από τον νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη".

Στην συνέχεια, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στον κ. Διαμαντόπουλο, μιλώντας για "λογική γουναράδικων".

"Δεν βάζετε μυαλό. Είστε μεταξύ της λογικής των γουναράδικων και της λογικής να στηρίζετε τρομοκράτες.  Είναι ο Ξηρός τρομοκράτης ή επέλεξε την ένοπλη πάλη; Για πείτε μας".

Απαντώντας, ο κ. Διαμαντόπουλος κατηγόρησε τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι "έχει πρόβλημα με τα ελληνικά του", επιρρίπτοντάς του επίθεση λασπολογίας και διαστρέβλωση των λεγομένων του.