Log in
A+ A A-

Από τον Πατέλη κρίνεται η προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου

Από τα λεγόμενα του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, φαίνεται πως κρίνεται η προφυλάκιση ή μη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς θα εξεταστεί κατά πόσον είχε οποιουδήποτε είδους συμμετοχή στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

 

Ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος απολογήθηκε για περισσότερες από έξι ώρες, υποστήριξε ότι δεν δέχθηκε κανένα τηλεφώνημα τη νύχτα του φόνου και πως λυπάται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ισχυριζόμενος ότι η δίωξή του είναι καθαρά πολιτική.

"Δεν είμαι ναζιστής και καταδικάζω την βία απ' όπου κι αν προέρχεται", ανέφερε κατά την διάρκεια της απολογίας του στον Ανακριτή ο κ. Μιχαλολιάκος, προσπαθώντας να πείσει τις Αρχές ότι το κατηγορητήριο βάσει του οποίου συνελήφθη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αμέσως μετά τον κ. Μιχαλολιάκο, το γραφείο του Ανακριτή πέρασε, όπως προαναφέρθηκε, ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, μετά την κατάθεση του οποίου, δεν αποκλείεται, να κληθεί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής για συμπληρωματική απολογία.

Σε ό,τι αφορά στο τηλεφώνημα που έγινε αμέσως μετά την δολοφονία, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε σε αυτόν, αλλά σε ένα δικό του νούμερο το οποίο έχει εκχωρήσει στο κόμμα.