Log in
A+ A A-

Την σκότωσαν και την έβαλαν σε βαλίτσα!

Ένα φρικτό έγκλημα βγαλμένο από αστυνομική ταινία, αποκαλύφθηκε στο Μπαλί.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα ζευγάρι σκότωσε από κοινού την μητέρα της γυναίκας και έκρυψε το πτώμα της σε βαλίτσα, την οποία και εγκατέλειψε στον χώρο πολυτελούς ξενοδοχείου.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα της άτυχης Sheila von Weise Mack, βρέθηκε μέσα σε μια γκρι βαλίτσα, η οποία είχε εγκαταλειφθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο του Μπαλί.  Εκτός αυτού, οι Αρχές εντόπισαν και μια άλλη βαλίτσα, που εμπεριείχε ματωμένες πετσέτες προερχόμενες από ξενοδοχείο.

Αρχικά, το ζεύγος που οδηγήθηκε στις Αρχές, υποστήριξε ότι έπεσε θύμα απαγωγής μιας συμμορίας, που, τελικά, σκότωσε την 62χρονη γυναίκα.  Όμως, η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί εξέθεσε τους φερόμενους ως δράστες, αφού υποστήριξε πως, όταν μπήκαν στο όχημα, είχαν την επίμαχη βαλίτσα μαζί τους.  Στην συνέχεια, όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, την άφησαν στο ταξί και είπαν στον οδηγό να περιμένει.  Μετά από αρκετή ώρα, και ενώ το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε, ο οδηγός απευθύνθηκε στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι οποίοι διαπίστωσαν πως ο άνδρας και η γυναίκα είχαν... εξαφανιστεί.  Τότε, ο οδηγός και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου παρατήρησαν ότι η βαλίτσα ήταν γεμάτη αίματα και την παρέδωσαν στην Αστυνομία, όπου και αποκαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα.

Τελικώς, το ζευγάρι εντοπίστηκε σε γειτονικό ξενοδοχείο και συνελήφθη.  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα ήταν γνωστό σε πολιτικούς και ακαδημαϊκούς κύκλους, ενώ είχε συνεργαστεί στενά με τον εκλιπόντα Τεντ Κένεντυ.