Log in
A+ A A-

Λεπέν: Η Ευρωπαϊκή Ένωση κοροϊδεύει την Ελλάδα

Η ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν, σε συνέντευξή της στο CNBC λέει ότι «οι τεταμένες συνομιλίες για τη συμφωνία του χρέους της Ελλάδα αποκαλύπτει το ''πραγματικό πρόσωπο'' της ΕΕ η οποία ''παραμέρισε'' τις επιθυμίες του ελληνικού λαού.

Η Λεπέν περιέγραψε τον εαυτό της ως μια «άγρια» αντίπαλό με την ΕΕ και χαρακτήρισε την ομάδα ως «δικτατορία του ευρώ» και επέμεινε ότι ήταν στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον της.

«Θεωρώ ότι η Ελλάδα με το να λέει ότι δεν θα εγκαταλείψει το ευρώ, στην πραγματικότητα κάνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει, για τον πολύ απλό λόγο ότι το ευρώ και η λιτότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα» δήλωσε η Λεπέν στο CNBC.

«(Η ΕΕ) κοροϊδεύει και παραμερίζει τη λαϊκή βούληση που εκφράστηκε στις εκλογές και δείχνει να επιβάλει μια πολιτική λιτότητας, τη συνέχιση της πολιτικής της λιτότητας που πλέον δεν θέλει ο ελληνικός λαός. Και αντιμέτωποι με την επιλογή, ποιος θα κερδίσει; Η Δημοκρατία ή η Ευρω-Δικτατορία; Είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να αναλάβει τις εθύνες της» είπε η επικεφαλής του «Εθνικού Μετώπου».

thetoc.gr