Log in
A+ A A-

Διήμερη επίσκεψη Αναστασιάδη στην Αθήνα

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, αναμένεται να έχει αύριο, 16 Νοεμβρίου 2016, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα, στο αυριανό πρόγραμμα του κ. Αναστασιάδη προβλέπεται συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου στις 6 το απόγευμα, ενώ στις 7.30 το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αργότερα το βράδυ με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πρόγραμμά του στις 17 Νοεμβρίου, ο κ. Αναστασιάδης αναμένεται να υποδεχθεί σε χωριστές συναντήσεις την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Καμμένο, καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλειο Λεβέντη, ενώ στην Κύπρο επιστρέφει το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασίαδης, έρχεται στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη και με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη.