Log in
A+ A A-

Κύπρος: Δεκαοκτάχρονη κατήγγειλε ότι την βίασε ο πατέρας της

Αποτροπιασμό προκαλεί στην Κυπριακή Κοινή Γνώμη η αποκάλυψη ότι στην Λεμεσσό ένας 53χρονος πατέρας βίασε την 18χρονη κόρη του.

 

Ο φερόμενος ως δράστης έχει ήδη εντοπιστεί και συλληφθεί από την Αστυνομία.  Είχε επιχειρήσει να βρει καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή Αλάσσα, αλλά τελικά οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν.

Η καταγγελία είχε δει το φως της δημοσιότητας στις αρχές της εβδομάδας και είχε σοκάρει ακόμη και την ίδια την Αστυνομία.  Όλα αυτά καθώς η 18χρονη υποστηρίζει ότι ο πατέρας της κινήθηκε ύπουλα και μεθοδευμένα, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του είχε.  

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει ότι εκείνη την ημέρα είχε τσακωθεί με την μητέρα της και επιχείρησε να βρει κατανόηση στο πρόσωπο του πατέρα της, που βρισκόταν στο σπίτι της φιλενάδας του.  Τότε, αυτός προσπάθησε να την ηρεμήσει και της ζήτησε να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, προκειμένου να του πει τα προβλήματά της.  Είπε, μάλιστα, ψέματα στην φιλενάδα του πως επρόκειτο να αφήσει την κόρη του στο σπίτι της γιαγιάς της.  Όμως, ο 53χρονος είχε άλλα, πολύ άρρωστα σχέδια.  Κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητο στην περιοχή Φασούρι, σταματώντας σε ένα ερημικό σημείο.  Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης, της επιτέθηκε σεξουαλικά και την βίασε.

Πλέον, θα κινηθούν οι διαδικασίες για να έρθει αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.  Τα αδικήματα που διερευνώνται εις βάρος του αφορούν βιασμό, απαγωγή με σκοπό τη συνουσία, αιμομιξία, σεξουαλική εκμετάλλευση και βία στην οικογένεια.