Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Αισιοδοξία για Σουμάχερ - Βγήκε από το κώμα

Αισιοδοξία και ικανοποίηση σκόρπισε η είδηση ότι ο θρυλικός πιλότος της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, βγήκε από το κώμα μετά από πεντέμιση μήνες, με αποτέλεσμα να πάρει τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του, Σαμπίν Κεμ, έγινε γνωστό ότι ο "Σούμι"μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης, όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Ο Μίκαελ Σουμάχερ έφυγε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους στον Μίχαελ για καλή ανάρρωση και σίγουρα τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητούμε την κατανόησή σας προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την πρώτη θετική εξέλιξη στην υγεία του Σουμάχερ, πεντέμιση ολόκληρους μήνες μετά το ατύχημά του ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις.  Κατά την διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του γινόταν με το "σταγονόμετρο", με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν συνεχώς φήμες από το διαδίκτυο που τον παρουσίαζαν ακόμη και "κλινικά νεκρό".

Πλέον, εκφράζεται αισιοδοξία, αλλά και αγωνία, για το κατά πόσον ο "Σούμι" θα επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του και εάν θα έχει την δυνατότητα να ζήσει ξανά φυσιολογικά.