Log in
A+ A A-

"Τουλάχιστον είμαι ακόμα ζωντανή"

Συνέντευξη στην Daily Mail έδωσε η Sian Green, η Βρετανίδα τουρίστρια που ακρωτηριάστηκε μετά την παράσυρσή της από οδηγό ταξί στο κέντρο του Μανχάταν.  Πώς περιέγραψε τις στιγμές που έζησε.

"Παρακαλούσα τον διασώστη.  Του έλεγα 'σας παρακαλώ, σώστε το πόδι μου'.  Έσκυψε και μου είπε 'Λυπάμαι πολύ καλή μου'.  Τότε κατάλαβα τι θα μου συμβεί".  Με αυτήν την ιδιαίτερα ανθρώπινη εξιστόρηση, η Sian Green περιγράφει στην εφημερίδα της πατρίδας της πώς έζησε την στιγμή κατά την οποία το όνειρο του ταξιδιού στη Νέα Υόρκη εξελίχθηκε σε εφιάλτη.  Εκφράζει για μια ακόμη φορά την οργή της για τον οδηγό ταξί, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε αποφύγει το ατύχημα.

"Είδα ξαφνικά τον ταξιτζή να έρχεται κατά πάνω μας, επειδή ήθελε να προσπεράσει τον ποδηλάτη.  Σίγουρα μπορούσε να το είχε αποφύγει", δηλώνει εξοργισμένη.

Η Sian Green, η οποία έχει κινήσει νομική διαδικασία εναντίον του αυτοκινητιστή, δεν χάνει το κουράγιο της.  Συνεχίζει τα μαθήματα στην σχολή μόντελινγκ και περιμένει να της τοποθετηθεί προσθετικό πόδι.

"Μερικές φορές νοιώθω ότι πονάω από το γόνατο και κάτω, ξεχνάω ότι είμαι ακρωτηριασμένη.  Όμως, δεν χάνω το κουράγιο μου.  Το αγόρι μου, που είναι στρατιώτης, μου έχει πει ιστορίες για ανθρώπους που έχασαν και τα δυο τους πόδια, αλλά έζησαν φυσιολογικά", αναφέρει η νεαρή κοπέλα, η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε το Μανχάταν τον περασμένο Αύγουστο.