Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Πανικός με ληστή σε ξενοδοχείο

Σε ανθρωποκυνηγητό ωρών εξελίχθηκε η εισβολή ενός ληστή στο Wingate by Wyndham Hotel, στο κέντρο του Μανχάτταν, με την Αστυνομία να καταφέρει τελικά να τον εντοπίσει μετά από ώρες αναζήτησης στο λόμπυ του ξενοδοχείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 24χρονος Σουηδός, ο οποίος διέμενε σε δωμάτιο μαζί με έναν 35χρονο φίλο του, ξύπνησε και είδε πάνω στο κρεβάτι του έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε βάλει "χέρι" στο πορτοφόλι και το ρολόι του. Τότε προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, απαιτώντας να του δώσει πίσω τα υπάρχοντά του.

"Όταν απαίτησα να μου δώσει πίσω τα πράγματά μου, του έπεσαν από τα χέρια.  Μετά τον απείλησα ότι θα καλέσω την Αστυνομία και τότε με παρακάλεσε να μην το κάνω.  Μου είπε 'χτύπα με, αλλά μην καλέσεις την Αστυνομία'", εξιστορεί ο 24χρονος Βίκτορ Λόγκφρεν, τονίζοντας ότι ο ληστής κατάφερε τελικά να ξεφύγει.

"Τον κυνηγήσαμε από τον 10ο μέχρι τον 2ο όροφο", αναφέρει ο Σουηδός.

Στην συνέχεια, εκλήθη η Αστυνομία, όμως ο δράστης για αρκετές ώρες κρυβόταν μέσα στο ξενοδοχείο.  Τελικώς, βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.