Log in
A+ A A-

Πενσυλβάνια: Συνελήφθη ο επικηρυγμένος δολοφόνος αστυνομικού

Στα χέρια της Αστυνομίας της Πενσυλβάνια βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο επικηρυγμένος δολοφόνος του Αστυνομικού στο Blooming Crove, ο οποίος είχε επικηρυχθεί από τις Αρχές με το ποσό των 75.000 δολαρίων.

 

Πρόκειται για τον 31χρονο Έρικ Φρέιν, ο οποίος, στις 12 Σεπτεμβρίου, είχε πυροβολήσει εναντίον δυο αστυνομικών, σκοτώνοντας τον άτυχο Μπράιαν Ντίκσον και τραυματίζοντας σοβαρά τον άλλο φρουρό, ο οποίος, ωστόσο, ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο Φρέιν εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμένο αεροδρόμιο στην Βορειοανατολική Πενσυλβάνια και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο Αστυνομικός που τον συνέλαβε του πέρασε τις χειροπέδες που ήταν χρεωμένες στον δολοφονηθέντα συνάδελφό του.

Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εδώ και ενάμιση μήνα για τον Φρέιν, σε μια επιχείρηση που υπολογίζεται ότι κόστισε εκατομμύρια δολάρια.  Με βάση το γεγονός ότι βρέθηκε σε πολύ καλή σωματική κατάσταση, η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βοηθήθηκε από άγνωστα πρόσωπα, ενώ διέφευγε της σύλληψης.