Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Νέες απειλές κατά Αστυνομικών

Την ώρα που οι Αστυνομικοί της Νέας Υόρκης θρηνούν για τον χαμό των δυο συναδέλφων τους, νέες απειλές, προερχόμενες από τα Social Media, έρχονται στην δημοσιότητα και τους υποχρεώνουν να βρίσκονται σε επιφυλακή.

 

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, το NYPD διερευνα περισσότερες από 15 περιπτώσεις απειλών για δολοφονίες αστυνομικών, οι οποίες εκτοξεύτηκαν μέσω διαδικτύου.  Όπως τονίζεται, παρά το γεγονός ότι ορισμένες εξ αυτών ενδεχομένως να μην είναι σοβαρές, δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητες, καθώς ο δολοφόνος - και μετέπειτα αυτόχειρας - του Μπρούκλιν, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και υλοποίησε κανονικά τις απειλές του.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άνδρα από το Τενεσί, ο οποίος όχι μόνο επικρότησε το αιματηρό συμβάν του περασμένου Σαββάτου, αλλά προανήγγειλε κιόλας ότι θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να πράξει κάτι ανάλογο.  Η αντίδραση των τοπικών Αρχών ήταν άμεση, καθώς τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στο Τμήμα, προκειμένου να τον ανακρίνουν.

Από την πλευρά τους, οι οικογένειες των θυμάτων ξεκαθάρισαν για μια ακόμη φορά ότι καταδικάζουν απερίφραστα την δολοφονία των δυο αστυνομικών και ότι ανάλογες πράξεις προσβάλουν την μνήμη των παιδιών τους.