Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Νεκρός 22χρονος από τα πυρά της Αστυνομίας

Νεκρός από τις σφαίρες της Αστυνομίας έπεσε ένας 22χρονος στο Μπρούκλυν, σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή του Bushwick.

Σύμφωνα με την εκδοχή των Αρχών, ο 22χρονος Rexford Dasrath είχε αποπειραθεί, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, να τραυματίσει ένα άλλο άτομο με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.  Όταν οι αστυνομικοί έντόπισαν τον Dasrath, τον προειδοποίησαν να αφήσει κάτω το μαχαίρι και να παραδοθεί.  Όμως, όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά, αντιθέτως, κινήθηκε απειλητικά προς έναν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν πέντε φορές και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Wyckoff Avenue, στο ύψος της Hart Street, κοντά στο σημείο όπου διέμενε ο νεαρός άνδρας και, σύμφωνα με τους γείτονές του, δεν είχε δώσει ιδιαίτερες αφορμές κατά το παρελθόν.

Από πλευράς της Αστυνομίας, αν και δεν έχουν δοθεί συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με το άτομο που απειλήθηκε από τον 22χρονο, τονίζεται ότι υπάρχουν όλες οι απαραίτητες αποδείξεις πως ο ίδιος επιτέθηκε στα όργανα της τάξης, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να τον πυροβολήσουν.