Log in
A+ A A-

Τραμπ: Τον "άδειασαν" οι Αφροαμερικανοί πάστορες

Δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσμα το άνοιγμα του Ντόναλντ Τραμπ σε Αφροαμερικανούς πάστορες και ιεράρχες, με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη για σήμερα κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί τους να ακυρωθεί.

 

Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών ενοχλήθηκαν ιδιαιτέρως από τον επικοινωνιακό χειρισμό της συνάντησης από πλευράς του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών, η ομάδα προβολής του οποίου φρόντισε να προεξοφλήσει ότι η επαφή θα καταλήξει σε μια σύσσωμη υποστήριξη από τους παρεβρισκόμενους.

Μάλιστα, υπήρξαν και μεμονωμένες περιπτώσεις παστόρων οι οποίοι άφησαν αιχμές για την στάση του Τραμπ, ενώ μέλος της Εκκλησίας των Βαπτιστών δεν δίστασε να του επιτεθεί ευθέως, χαρακτηρίζοντάς τον "ντροπή για τις Ηνωμένες Πολιτείες", τονίζοντας ωστόσο ότι αντιπροσωπεύει την πορεία και όλα τα αρνητικά που έχει ενστερνιστεί η σημερινή Αμερική.

Από την πλευρά του ο Τραμπ τόνισε ότι, παρά την ακύρωση της συνέντευξης, θα έχει συνάντηση με Αφροαμερικανούς πάστορες στον Trump Tower, υποστηρίζοντας ότι έχει καλή σχέση μαζί τους και γνωρίζει προσωπικά πολλούς εξ αυτών.