Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Υποχωρεί το κρύο και ανεβαίνει σταδιακά στους 50

Η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα ήταν για τη Νέα Υόρκη η Τρίτη, παρόλα αυτά όμως από την Τετάρτη το πρωί το τσουχτερό κρύο θα αρχίσει να υποχωρεί. Έτσι, θα ξεκινήσει μια σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, με τις μέγιστες να κινούνται μέχρι και το Σάββατο άνω των 45 βαθμών Φαρενάιτ.

Σύμφωνα με τα ενημερωμένα στοιχεία του weather channel, η νέα αυτή άνοδος φαίνεται να φτάνει στο μέγιστο την Κυριακή, όταν και, εν μέσω μιας σχεδόν σίγουρης πλέον πρωινής βροχόπτωσης, το θερμόμετρο θα φτάσει στη Νέα Υόρκη εκ νέου τους 52 βαθμούς Φαρενάιτ. Και πάλι όμως δεν θα μείνει για πολύ σε αυτά τα επίπεδα, καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει κοντά και κυρίως λίγο κάτω από τους 40 Φαρενάιτ.

Σε ό,τι αφορά στην αναμενόμενη πρώτη χιονόπτωση, το τοπίο παραμένει θολό, αφού η πρόγνωση για χιόνι ή χιονόνερο τοποθετείται χρονικά μεταξύ 17 και 19 Ιανουαρίου αλλά δεν ξεπερνά σε πιθανότητες το 30 με 40%.

Οι μετεωρολόγοι τονίζουν ότι λόγω των κατευθύνσεων του και χαρακτηριστικών του φετινού Ελ Νίνιο, μέρες σαν την σημερινή και την αποψινή με πολικό κρύο θα είναι λιγότερες την χειμερινή περίοδο, με τα κύματα ψύχους να είναι βραχύβια, ειδικά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.