Log in
A+ A A-

Τραμπ: "Είμαι ο κατάλληλος..."

Την πεποίθησή του ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών επανέλαβε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ψυχαγωγική εκπομπή "The Tonight Show" με τον Τζίμυ Φάλον.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τραμπ ανέφερε ότι ο ίδιος είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και εστίασε στις εκτιμήσεις που θέλουν μια εκλογική μάχη ανάμεσα στον ίδιο και την Χίλαρυ Κλίντον να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη συμμετοχή του εκλογικού σώματος στην σύγχρονη πολιτική Ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, τονίζοντας ότι αυτό είναι ένα ακόμη καλό της υποψηφιότητάς του, αφού οι Αμερικανοί δεν ψηφίζουν σε μεγάλα ποσοστά.

Παράλληλα, αναφερόμενους στους Δημοκρατικούς αντιπάλους του, δήλωσε με το ανάλογο ύφος ότι η Χίλαρυ Κλίντον δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Μπέρνι Σάντερς, αλλά, αντίθετα, να επικρατεί εύκολα.

Στην συνέχεια, όταν ο Τζίμι Φάλον τον προκάλεσε να κάνουν μια εικονική συνέντευξη για δουλειά με αντικείμενο την θέση του προέδρου της χώρας, του υπέβαλε ερωτήσεις για διάφορες επίμαχες δηλώσεις του με αποκορύφωμα αυτήν για την απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων στην χώρα. Απαντώντας ο Τραμπ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί, την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και την 11η Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διαλευκανθεί η κατάσταση.

Παρόλα αυτά, ισχυρίστηκε ότι έχει στενούς φίλους μουσουλμάνους, οι οποίοι είναι εξαίρετοι άνθρωποι.