Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Νυχτερινός κύκλος αίματος σε Μπρούκλιν και Μπρονξ

Δυο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός των περιστατικών με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε Μπρούκλυν και Μπρονξ.

Ο κύκλος αίματος ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Kosciuszko St. κοντά στην Throop Ave. στο Bedford-Stuyvesant.  Το θύμα ήταν ο 26χρονος Renard Griffin, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι.  Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για έναν σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίο ήταν μέλος μιας πολύ γνωστής συμμορίας στις Αρχές.  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τις Αστυνομίας, η δολοφονική επίθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τρεις ώρες αργότερα, σημειώθηκε η δεύτερη επίθεση.  Θύμα αυτήν την φορά ένας 66χρονος, ο οποίος πυροβολήθηκε τρεις φορές στο North Oxford Walk.  Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και, παρά τα σοβαρά τραύματα, να σώσουν την ζωή του.  Αντίθετα, δεν είχε την ίδια τύχη ένας 26χρονος από το Μπρονξ, ο οποίος πυροβολήθηκε αρκετές φορές από έναν άγνωστο δράστη στις 5 το πρωί.  Το τελευταίο περιστατικό, που σημειώθηκε στην E. 229th St. στο Lowerre Place, είχε μοιραία κατάληξη, καθώς το θύμα εξέπνευσε λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πλέον, οι Αρχές διερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να υπάρχει σχέση μεταξύ κάποιων από τις διαδοχικές δολοφονικές επιθέσεις.