Log in
A+ A A-

Τραμπ: Εντείνει τις εμφανίσεις στο Νιου Χαμσαϊρ

Το πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μεταβάλει τον σχεδιασμό της προεκλογικής του εκστρατείας, μετά την ήττα στην Άιοβα.

Δεν πρόκειται βέβαια για κάποια αλλαγή του ύφους των ομιλιών του γνωστού επιχειρηματία, αλλά για την συχνότητα επαφής του με το κοινό, αφού αυξάνει τον αριθμό των εκδηλώσεών του στην Πολιτεία, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κάλπη: Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή ημέρα, κατά την οποία, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τρίτης, ο Ντόναλντ Τραμπ επρόκειτο να παρουσιαστεί σε δυο δραστηριότητες.

Αργά χθες το βράδυ όμως, εστάλη ένα νέο πρόγραμμα, όπου είχαν προστεθεί σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια άλλες δυο, με τον Τραμπ να δίνει το παρών σε εκδήλωση στο Αστυνομικό Τμήμα του Μάντσεστερ, αλλά και να συναντάται με τοπικούς επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με το CNN, το επιτελείο του Τραμπ παραδειγματίζεται από την τακτική του Κρουζ στην Άιοβα, όπου δεν σταμάτησε να εμφανίζεται μέχρι να επισκεφθεί και τους 99 τομείς της, την ώρα που ο Τραμπ κινούταν πιο συντηρητικά, ποντάροντας στην φήμη και την εικόνα του.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Τραμπ βέβαιο νικητή στο Νιου Χαμσαϊρ, αλλά εκτιμάται πως η κατάσταση – μετά τα αποτελέσματα της Άιοβα – δύναται να μεταβληθεί.