Log in
A+ A A-

Ο Τραμπ και οι... εχθροί του

Τόσο κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, όσο και από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, ο Τραμπ δέχεται επίθεση από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία καλούν με διάφορους τρόπους τα μέλη των Ρεμπουπλικανών να τον αγνοήσουν.

Ένα από τα πλέον εχθρικά έντυπα απέναντί του είναι η γνωστή εφημερίδα New York Daily News, η οποία δεν θα μπορούσε παρά να αντιδράσει εντόνως μετά τις νέες νίκες του Τραμπ κατά την «Σούπερ Τρίτη».

Έτσι λοιπόν, παραφράζοντας το σύνθημα του Τραμπ «Make America Great", η Daily News έρχεται με πρωτοσέλιδο "Make America Migrate", δίνοντας οδηγίες προς κάθε ενδιαφερόμενο για το πώς θα φύγει από την χώρα με τον Τραμπ πρόεδρο.

Μάλιστα, η εικόνα πάει και ένα βήμα παραπέρα, καθώς δείχνει ένα Αμερικανικό διαβατήριο που καίγεται. Η Daily News άλλωστε είχε εισάγει τον χαρακτηρισμό «κλόουν» για τον Τραμπ, σαρκάζοντας την ήττα του στην Άιοβα, ενώ πρόσφατα λοιδώρησε την στήριξη του Κρις Κρίστυ, συνδυάζοντας την με την δήλωση συμπάθειας του αρχηγού της Κου Κλουξ Κλαν και πρωτοσέλιδο τίτλο "Man with a Klan", αντί για το Plan. Αντίθετα, κάπως πιο φιλική απέναντι στον ιδιόρρυθμο Νεοϋορκέζο είναι η New York Post.