Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Εκτροχιασμός τρένου με 4 νεκρούς και 63 τραυματίες

Τέσσερις νεκροί και 63 τραυματίες είναι ο απολογισμός τουε εκτροχιασμού ενός τρένου της γραμμής Metro - North στο Bronx.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Αρχών, όλα συνέβησαν στις 7:20 το πρωί της Κυριακής, όταν το τρένο που κινείτο προς τη Νότια πλευρά βγήκε από τις γραμμές, μεταξύ των σταθμών Riverdale και Spuyten Duyvil της γραμμής του Hudson.  
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτροχιάστηκαν και τα επτά βαγόνια, με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι πραγματικά τραγικές, αφού τέσσερις άνθρωποι βρήκαν ακαριαίο θάνατο στις γραμμές.
 
Από τους 63 τραυματίες, οι 11 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, οι έξι έχουν σοβαρά τραύματα αλλά έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και οι 46 τραυματίστηκαν ελαφρά.  Τα θύματα διακομίστηκαν στα νοσοκομεία St. Barnabus Hospital, Jacobi Medical Center, New York Presbyterian Hospital και Montefiore Medical Center.
 
Όσοι αναζητούν πληροφορίες για τυχόν παρουσία δικών τους προσώπων στο τρένο την ώρα του δυστυχήματος, θα μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 311 ή 212-NEW-YORK (212-639-9675) για εκτός Νέας Υόρκης. Αν χρησιμοποιούν TTY ή Text Telephone, μπορούν να επικοινωνούν με το νούμερο 212-504-4115.