Log in
A+ A A-

Τι δήλωσαν Ομπάμα - Τραμπ για το μακελειό στην Λουζιάνα

Με έντονο τρόπο καταδίκασε την επίθεση ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή.

«Μπορεί έως αυτήν τη στιγμή να μην γνωρίζουμε τα κίνητρα αυτής της επίθεσης, ωστόσο θέλω να είμαι ξεκάθαρος: δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη βία εναντίον των δυνάμεων επιβολης του νόμου. Καμία. Αυτές οι επιθέσεις είναι έργο δειλών ανθρώπων που δεν εκπροσωπούν κανέναν άλλο» τόνισε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους σε μια ανακοίνωση. Ο Μπαράκ Ομπάμα πρόσθεσε ότι προσφέρει την «πλήρη στήριξη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης» στον κυβερνήτη της Λουιζιάνας, τον δήμαρχο του Μπατόν Ρουζ και την τοπική αστυνομία. «Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη» σημείωσε.

Τραμπ: Θέλουμε νόμο και τάξη

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον θάνατο τριών αστυνομικών στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνας αξιώνοντας για μία ακόμη φορά να υπάρξει επιβολή του "νόμου και της τάξης" στην χώρα του.

"Θρηνούμε για τους αστυνομικούς που σκοτώθηκαν στο Μπατόν Ρουζ σήμερα. Πόσα στελέχη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και πολίτες πρέπει να χάσουν την ζωή τους εξαιτίας της έλλειψης ηγεσίας στην χώρα μας" ήταν το μήνυμα που ανήρτησε ο μεγιστάνας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. "Απαιτούμε νόμο και τάξη" υπογράμμισε ο ίδιος.