Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Σταμάτησε η χιονόπτωση - Προβλήματα λόγω βροχής

Σταμάτησε η χιονόπτωση στη Νέα Υόρκη από τις πρωινές ώρες της Κυριακής, με την ροή της κυκλοφορίας να αποκαθίσταται σταδιακά σε όλα τα σημεία τα οποία επηρεάστηκαν.

Αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τους πεζούς ήταν η δυνατή βροχή που ξεκίνησε τα ξημερώματα, η οποία έλιωσε τους πάγους, δημιούργησε μικρές λακκούβες στα πεζοδρόμια και αύξησε αισθητά την ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως, σε πολλές περιοχές, τα πεζοδρόμια ήταν, κυριολεκτικά, "αποκλεισμένα" από τις παγωμένες λίμνες που σχηματίστηκαν, λόγω του συνδυασμού λιωμένου χιονιού και βροχής.

Η μέση ποσότητα του χιονιού που έπεσε στα πέντε γεωγραφικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης φτάνει τις 3 με 6 ίντσες.  Η μεγαλύτερη χιονόπτωση καταγράφηκε στο Bedford Park του Bronx (7.1) ενώ στο Upper West Side του Manhattan έφτασε τις 6.

Στο αεροδρόμιο La Guardia έπεσαν 4,2 ίντσες χιονιού, ενώ στο αεροδρόμιο Κένεντυ η αντίστοιχη ποσότητα δεν ξεπέρασε τις 3,2 ίντσες, με αποτέλεσμα να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα.