Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Ο Κυβερνήτης κατηγορεί την αντίπαλό του ότι... σχολίασε το βάρος του!

Ανέβηκε το θερμόμετρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης για τις κυβερνητικές εκλογές του Νιου Τζέρσεϋ, με το νυν Κυβερνήτη, Κρις Κρίστυ, να κατηγορεί την αντίπαλό του, Μπάρμπαρα Μπουόνο, ότι σχολίασε πικρόχολα... το βάρος του.

 

Ειδικότερα, ο Κρίστυ πήρε αφορμή από μια πρόσφατη ομιλία που πραγματοποίησε η Μπουόνο και κατά την οποία αναφέρθηκε στον ίδιο και την συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ, που γυρίστηκε στην παραλία.  Επρόκειτο για μια καμπάνια όπου η Πολιτεία του Νιου Τζέρσεϋ, ενόψει της τουριστικής περιόδου, επεδίωκε να περάσει το μήνυμα ότι οι πληγές και οι φόβοι που άφησε πίσω του ο τυφώνας Σάντυ θα επουλωθούν.  Το σλόγκαν ήταν "stronger than the storm" ("ισχυρότερος από την καταιγίδα") και συνοδεύτηκε από ένα ομώνυμο τραγούδι.

"Η εικόνα του Κυβερνήτη να "χοροπηδάει" (σ.σ. χρησιμοποίησε την λέξη frolicking) στην θάλασσα, δεν με ενέπνευσε για να επιστρέψω στην παραλία", ήταν η φράση που χρησιμοποίησε η Γερουσιαστής και υποψήφια Κυβερνήτης, με τον Κρις Κρίστυ να κάνει λόγο για προσβολή η οποία θίγει όλους τους υπέρβαρους.

"Για εμένα και άλλους συμπολίτες μας στο Νιου Τζέρσεϋ που έχουν πρόβλημα με το βάρος τους - και είναι πολλοί - το γεγονός ότι κάποιος υποψήφιος Κυβερνήτης κάνει τέτοια πικρόχολα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιου, τον καθιστά κατώτερο από την θέση που διεκδικεί.  Είμαι απογοητευμένος για αυτό που είπε", ήταν η δήλωση του Κρίστυ, ο οποίος συσχέτισε τις δηλώσεις τις Μπουόνο με αναλόγου ύφους σχόλια πολιτικού του αντιπάλου πριν από τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά της, η Μπάρμπαρα Μπουόνο απάντησε άμεσα και, μέσω του εκπροσώπου της, όχι μόνο αρνήθηκε ότι σχολίασε την εμφάνισή του, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι πάει την συζήτηση σε άλλο επίπεδο για να μην μιλήσει για την καμπάνια καθεαυτή.

"Κάθε φορά που καλείται να απαντήσει για την επιτυχία αυτής της καμπάνιας - η οποία χρηματοδοτήθηκε με πολιτειακά κονδύλια -ο κ. Κρίστυ το εκλαμβάνει ως επίθεση για το βάρος του.  Άλλωστε, το ρήμα που χρησιμοποίησε η κ. Μπουόνο (σ.σ. frolicking) παραπέμπει σε έναν άνθρωπο γεμάτο ενέργεια.", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μπουόνο, Ντέιβιντ Τέρνερ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κρίστυ έχει υπάρξει κατά το παρελθόν αυτοσαρκαστικός για το βάρος του, ενώ, τον περασμένο Μάιο, υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική εγχείρηση προκειμένου να χάσει κιλά.  

"Δεν το έκανα ενόψει εκλογών, αλλά για χάρη της υγείας και της οικογένειάς μου", είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.