Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Δείτε πώς τιμώρησε την κόρη της για το cyber-bullying

Αποφάσισε να τιμωρήσει την κόρη της, την οποία... έπιασε απ' αυτοφώρω να προκαλεί τον πόνο σε άλλους χρήστες του διαδικτύου μέσω cyber-bullying, αλλά, τελικά, συγκέντρωσε η ίδια την κατακραυγή και βρίσκεται αντιμέτωπη με την ίδια ακριβώς κατηγορία.  Ο λόγος για μια μητέρα από τη Νορθ Καρολάινα, που αποδείχθηκε πιο σκληρή από την κόρη της.
Ειδικότερα, η μικρή Hailey Schneider είχε γίνει αντιληπτή από την μητέρα της, Cara, ουκ ολίγες φορές, να επιδεικνύει ανάρμοστη συμπεριφορά, παρενοχλώντας άλλους χρήστες, απειλώντας και, ενίοτε, διασύροντάς τους.
 
Η τελευταία φορά, όμως, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η οργισμένη μαμά αποφάσισε να δράσει πιο δυναμικά.  Έβγαλε λοιπόν την κόρη της φωτογραφία, στην οποία κρατούσε ένα πλακάτ, όπου ανακοίνωνε ότι θα πουλήσει το ipad της και θα δώσει τα έσοδα στην κίνηση Beat Bullying, η οποία είναι και μια από τις πιο γνωστές ακτιβιστικές μονάδες κατά του bullying.  Στην συνέχεια, ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο Facebook.
 
"Ρεζιλεύεις το παιδί σου για να το αποτρέψεις από το να ρεζιλεύει τα άλλα παιδιά;  Θεέ μου", ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ μια άλλη χρήστρια του facebook προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.
 
"Απαράδεκτη συμπεριφορά γονέα.  Κάπως έτσι τα παιδιά μισούν τους γονείς τους", ανέφερε, για να εισπράξει παρακάτω την οργισμένη απάντηση της μητέρας, που υπεραμύνθηκε της τακτικής της.
 
"Είμαι μητέρα της.  Έχω δοκιμάσει άλλες τιμωρίες, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα.  Η τιμωρία αυτή ανταποκρίνεται στο σφάλμα που έκανε.  Δεν το μετανιώνω", απάντησε η μητέρα της Hailey.