Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Τρία θανατηφόρα τροχαία το Σαββατοκύριακο

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε περιοχές του Μανχάταν και του Κουήνς.

Το πρώτο - χρονικά - περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Maspeth, στο Queens.  Θύμα μια 68χρονη γυναίκα, η οποία, διασχίζοντας τον δρόμο στην Grand Avenue, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το όχημα που οδηγούσε ένας 28χρονος.  Όπως διαπιστώθηκε από την Αστυνομία, επρόκειτο για άτομο το οποίο οδηγούσε χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια.

Λίγες ώρες αργότερα, και, συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί, ένας 45χρονος δικυκλιστής έπεφτε νεκρός στο Harlem του Manhattan.  Είχε προηγηθεί πλαγιομετωπική πρόσκρουσή του πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο.

Ο κύκλος των τραγικών δυστυχημάτων έκλεισε με θύμα μια 26χρονη, η οποία κινείτο πεζή στο Upper West Side του Manhattan.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη κοπέλα διερχόταν τον δρόμο στην West 96 Street, κοντά στο Broadway.  Όμως, είχε την ατυχία να σκοντάψει στον καθρέφτη ενός ασθενοφόρου, να πέσει στο οδόστρωμα και, στην συνέχεια, ένα άλλο όχημα, που ερχόταν από αντίθετη κατεύθυνση, να την πατήσει και να την σκοτώσει.

Υπενθυμίζεται, ότι τα περιστατικά έρχονται μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάσιο, ο οποίος έθεσε ως πρώτο στόχο τον ταχύτατο περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων στην αμερικανική μεγαλούπολη.