Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Δολοφονήθηκε μητέρα με τα δυο παιδιά της - Υποπτος ο πατέρας

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή της Τζαμέικα.  Δυο παιδιά ηλικίας 2 και 1 ετών και η μητέρα τους, ηλικίας 21 ετών, δολοφονήθηκαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι τους, με την Αστυνομία να αναζητά ως βασικό ύποπτο τον πατέρα τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικογένεια διαμένει μόνιμα στο Sutphin Boulevard, στην περιοχή της Jamaica.  Η κλήση για επέμβαση έγινε από τρίτο πρόσωπο αργά το απόγευμα της Κυριακής.  Όταν οι αστυνομικοί κατέφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τα δυο νήπια νεκρά - όπως και την μητέρα τους - σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο πατέρας ήταν εξαφανισμένος.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό, όλες οι ενδείξεις όμως οδηγούν στο ενδοοικογενειακό έγκλημα.  Άλλωστε, ο πατέρας, ο οποίος καταζητείται, είχε καταγγελθεί επανειλημμένα στις Αρχές για άσκηση βίας εις βάρος της συζύγου και των παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός καταστήματος, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το σπίτι και κατέγραψε τις κινήσεις στον χώρο κατά το χρονικό σημείο της δολοφονίας.