Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Τρελό φορτηγό μπήκε σε κατοικημένο κτίριο

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του και τέσσερα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στο Μπρονξ, όταν ένα φορτηγό βρέθηκε εκτός ελέγχου και κατέληξε στην είσοδο ενός κατοικημένου κτιρίου.

Λίγο νωρίτερα, το βαρύ όχημα είχε πέσει πάνω σε τέσσερα διερχόμενα οχήματα - τραυματίζοντας τους επιβάτες τους -ενώ, από την ισχυρή πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα το απόγευμα, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής, καθώς από θαύμα δεν βρισκόταν κάποιος στο σημείο πρόσκρουσης του "τρελού" φορτηγού.  Τα αρμόδια συνεργεία επιστρατεύτηκαν το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να απομακρύνουν το φορτηγό από το σημείο, ενώ επιστρατεύτηκε... λεωφορείο, στο οποίο βρήκαν ζεστό καταφύγιο οι 14 ένοικοι, που δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι τους.

Η Αστυνομία δεν είναι σε θέση, μέχρι αυτήν την στιγμή, να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πώς χάθηκε ο έλεγχος του φορτηγού.  Δεν αποκλείεται, το θέμα να ξεκαθαρίσει μετά την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς δεν αποκλείεται ο οδηγός να έχασε τις αισθήσεις του στο τιμόνι και να συνέβη το μοιραίο.