Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Στους ρυθμούς του Super Bowl

Στους ρυθμούς του τελικού του Super Bowl μπαίνουν από την επόμενη εβδομάδα η Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϋ, που αναμένεται να προσελκύσουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στην αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Met Life Stadium.

Σύμφωνα με το Port Authority, υπολογίζεται ότι στη Νέα Υόρκη θα φτάσουν σταδιακά περισσότερα από 400.000 άτομα, είτε μόνο για να παρακολουθήσουν τον τελικό είτε για να δώσουν το παρών και σε άλλα παράλληλα events, τα οποία θα λάβουν χώρα στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Στο πλαίσιο αυτό, η γραμμή PATH θα προσφέρει ειδικά δρομολόγια καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας, τα οποία θα περιλαμβάνυν πρόσβαση στο Super Bowl Boulevard μέσω του σταθμού της 33rd Street.

Στην Times Square και το Port Authority Bus Terminal, θα δρομολογηθούν έξτρα λεωφορεία για την εξυπηρέτηση του κοινού, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα. Όμως, ανήμερα του τελικού, τα λεωφορεία με κατεύθυνση το Met Life θα παραλαμβάνουν τους επιβάτες από συγκεκριμένα σημεία, τα οποία θα είναι ανοιχτά μόνο για τους κατόχους του εισιτηρίου.

Την ημέρα του παιχνιδιού, θα προσαρμοστούν πλήρως και οι τέσσερις λωρίδες του Lincoln Tunnel, οι οποίες θα έχουν όλες κατεύθυνση προς τα δυτικά πριν το παιχνίδι και προς την αντίθετη κατεύθυνση μετά το παιχνίδι, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η επιστροφή.

Τέλος, σε ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό των αεροδρομίων, αλλά και άλλων υπηρεσιών, όπως των car rentals.