Log in
A+ A A-

Super Bowl: Κάλεσμα για χρήση τρένων και λεωφορείων

Ευρύ κάλεσμα στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Super Bowl προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα τρένα, απευθύνουν οι διοργανωτές, αλλά και οι ιθύνοντες της ΜΤΑ.
Ασφαλώς, η αγωνία των διοργανωτών δεν εστιάζεται τόσο στους φιλάθλους που προέρχονται από τη Νέα Υόρκη ή το Νιου Τζέρσεϋ - οι οποίοι γνωρίζουν ότι σε... κάθε γωνιά οδηγεί κάποιο τρένο ή λεωφορείο - αλλά για τους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι, ενδεχομένως, να έρχονται για πρώτη φορά στην μεγαλούπολη και να μην είναι συνηθισμένοι σε πλήρως οργανωμένα δίκτυα λεωφορείων, τρένων και προαστιακών.
 
Οι θέσεις πάρκινγκ στον περιβάλοντα χώρο του Met Life θα είναι περιορισμένες σε σχέση με τον όγκο του κοινού (13.000 και κατόπιν σχετικής άδειας), κάτι που σημαίνει ότι, ειδικά την ημέρα του τελικού, η χρήση ΙΧ κοντά στο στάδιο συνεπάγεται με ταλαιπωρία.  Στην αντίπερα όχθη, εκτός από τα τρένα, θα υπάρχουν και ειδικά λεωφορεία που θα παραλαμβάνουν επιβάτες από το Grand Central, το Waldorf-Astoria, τ ο Madison Square Park, το Time Warner Center, το Battery Place και στην Sixth Avenue στο Minetta Lane.
 
Υπολογίζεται ότι από το Penn Station θα ταξιδέψουν προς το MetLife περισσότερα από 12.000 άτομα, έναντι 8 με 10.000 που είναι το μάξιμουμ σε ένα κοινό παιχνίδι των Giants ή των Jets.  Αρκεί βέβαια, εκτός από το εισιτήριο του τρένου, να έχουν βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και για το μαγικό χαρτάκι του αγώνα.