Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Αγνωστος έκοψε τα αυτιά και το πόδι νεογέννητου Pitbull!

Την έντονη αντίδραση των ζωόφιλων στη Νέα Υόρκη έχει προκαλέσει η απάνθρωπη κακοποίηση ενός pitbull, από το οποίο ο δράστης έκοψε τα δυο αυτιά και το ένα του πόδι!

Το μικρό pitbull, ηλικίας επτά μηνών σήμερα, είχε βρεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, σοβαρά τραυματισμένο και κακοποιημένο.  Μεταφέρθηκε στο κέντρο MyPets, στην περιοχή του Huntington, όπου ούτε οι ίδιοι οι κτηνίατροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το μέγεθος της κτηνωδίας!  Η "Miss Harper" - όπως ονόμασαν την σκυλίτσα - δεν είχε κανένα από τα αυτιά της, ενώ της έλειπε και το ένα πόδι.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί αμφέβαλαν για το κατά πόσον το σκυλάκι θα μπορούσε να επιβιώσει, τελικώς, οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή της και ξεκίνησαν την προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής της και να της βρουν ένα σπίτι.  Ήδη, μέσω της ιστοσελίδας του Nassau County SPCA έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, προκειμένου η Miss Harper να υποβληθεί στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις και να γίνει προσπάθεια προκειμένου να σταθεί και στα τέσσερά της πόδια με τεχνητό μέλος.

Παράλληλα, η SPCA έχει ενημερώσει τις Αρχές, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της κακοποίησης και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.