Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Σοκ με 19χρονη παιδοκτόνο - Πέταξε το παιδί της πάνω σε έπιπλο

Με την κατηγορία της δολοφονίας παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη μια 19χρονη από το Μπρούκλυν, η οποία και είναι η βασική ύποπτη για τον θάνατο του μόλις 2 ετών γιου της, που τραυματίστηκε σοβαρά στο σπίτι και εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως η 19χρονη κοπέλα προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου παιδιού, το οποίο φέρεται να άρπαξε και να πέταξε με δύναμη πάνω σε ένα έπιπλο, στο σαλόνι του σπιτιού.  Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, όταν δέχθηκαν κλήση προκειμένου να επέμβουν, ο 2χρονος Jayden Smith βρισκόταν στο έδαφος βαριά τραυματισμένος και ανέπνεε με δυσκολία.  Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε λίγο αργότερα, κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η 19χρονη Geraldine Smith βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού, εκτός των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και το ιατροδικαστικό πόρισμα, βάσει του οποίου ο θάνατος του Jayden οφείλεται ξεκάθαρα σε ανθρωποκτονία και όχι σε κάποιο ατύχημα, όπως ενδεχομένως να αναφέρει η πιθανότερη υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων της.