Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Δεκαπεντάχρονη έχασε την ζώη της για μια φάρσα

Συγκλονίζει την Αμερικανική Κοινή Γνώμη ο τραγικός θάνατος μιας 15χρονης μαθήτριας, η οποία πυροβολήθηκε από πατέρα συμμαθητή της, στην προσπάθειά του να εκφοβίσει την παρέα της, που είχε κάνει... φάρσα στον γιο του!

Ειδικότερα, στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα έξι παιδιών από 14 έως 18 ετών.  Ο λόγος για τον οποίο επισκέφθηκαν το σπίτι του συμμαθητή τους - στην κοινότητα Άικα στο Άρκανσας - ήταν για να του κάνουν μια αθώα... φάρσα και να "εκδικηθούν" για κάτι που είχε κάνει σε κάποιον άλλον φίλο τους, πριν από μερικές εβδομάδες: Του είχε πασαλείψει το αυτοκίνητο με μαγιονέζα, αυγά και φύλλα.  Ήρθαν λοιπόν για να κάνουν το ίδιο.

Όμως, το αρχικό γέλιο διαδέχθηκαν τα δάκρυα και η φάρσα απέβη μοιραία: Όταν ο πατέρας του μαθητή είδε το όχημα σε αυτήν την κατάσταση, εξοργίστηκε και, πιθανώς, νόμιζε ότι ήταν πράξη κακοποιών.  Έτσι, μπήκε στο σπίτι, πήρε το όπλο και πυροβόλησε προς το αυτοκίνητο των μαθητών, που εκείνη την στιγμή αναχωρούσε.  Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει θανάσιμα την 15χρονη Άντριαν Μπρόντγουεϊ και να τραυματίσει σοβαρά έναν συμμαθητή της, που επίσης επέβαινε στο όχημα.

Ο 48χρονος πατέρας, δήλωσε σοκαρισμένος και υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, αλλά να εκφοβίσει, όμως αστόχησε, με αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν.