Log in
A+ A A-

Διευθυντής Σχολείου συνελήφθη να ταξιδεύει για να κάνει σεξ με παιδιά

Στην σύλληψη 14 ατόμων, την ώρα που ταξίδευαν για να συναντήσουν ανήλικα παιδιά και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους, προχώρησε η Αστυνομία στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών, εντοπίζοντας μάλιστα πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ αυτών βρίσκεται και ένας Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου από την Ατλάντα, η δραστηριότητα του οποίου αναμένεται να περάσει από το "μικροσκόπιο" των Αρχών.  Πρόκειται για τον John McGill, επικεφαλής του Mt. Carmel Elementary School και πολύ γνωστό πρόσωπο στον εκπαιδευτικό κόσμο της πόλης.
 
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης "Broken Heart", όπου και συμμετείχαν περισσότερες από 37 διαφορετικές υπηρεσίες της Αστυνομίας σε ολόκληρη την χώρα.
 
"Η επιχείρηση σχεδιαζόταν για αρκετούς μήνες.  Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 21 έως 64 ετών και ταξίδευαν από διάφορα μέρη της Βόρειας περιοχής της Georgia, προκειμένου να κάνουν σεξ με ανήλικους.  Μεταξύ αυτών των προσώπων περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, εκπαιδευτικοί, πωλητές, μηχανικοί, προγραμματιστές και μουσικοί", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.