Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Εξαφανίστηκε η πρόεδρος των Φοιτητών Οδοντιατρικής - Φόβοι ότι αυτοκτόνησε

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 29χρονης φοιτήτριας του Columbia University, Jiwon Lee, η οποία αγνοείται από την 1η Απριλίου, μετά την αποκάλυψη ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προχωρήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

 

Οι υποψίες ότι η Lee ενδέχεται να έκανε κακό στον εαυτό της γίνονται όλο και πιο έντονες, καθώς πριν εξαφανιστεί άφησε ένα σημείωμα στο διαμέρισμά της, στο οποίο και ζητούσε συγγνώμη που "δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες", τονίζοντας ότι "δεν μπορούσε να ζήσει άλλο".

Η 29χρονη φοιτήτρια αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς πάσχει από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή.  Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι είναι ένα άτομο με αισθητή κοινωνική παρουσία, αφού είναι η πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής, όπου και σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις.

Από την πλευρά της, η οικογένεια της φοιτήτριας δεν θέλει να δεχτεί τις - φαινομενικά - αυξημένες πιθανότητες να έχει συμβεί το μοιραίο, με τον αδερφό της να έχει ξεκινήσει ηλεκτρονική δωρεά στην ιστοσελίδα gofundme για να μαζέψει 150.000 δολάρια προκειμένου να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ.